Pradium expat relocation services

Pradium helpt expats aan een nieuw huis in Nederland. Wij bieden relocation en helpen bij het vinden van een geschikte woning! Hiervoor werken we samen met veel grote bedrijven, zoals bijvoorbeeld ASML, Philips en diverse universiteiten.

Pradium Vastgoed gaat altijd voor 100 procent tevreden klanten. Dit realiseren wij door altijd de behoeften en wensen van u als klant te identificeren en samen een huurwoning te zoeken. Wij kunnen bezichtigingen voor u doen wanneer u zich in het buitenland bevindt en afbeeldingen op sturen. De verhuurmakelaar onderhandelt over prijs en voorwaarden en bekijkt het contract zorgvuldig. Ook leggen wij dit duidelijk aan u uit. Wanneer de inspectie van de woning plaatsvindt is Pradium Vastgoed hierbij aanwezig, en ook regelen wij de aansluiting van energie, internet en televisie. Wanneer u hier behoefte aan heeft voorzien wij een woning van meubilair, tegen een extra vergoeding.

Kosten relocation Pradium Vastgoed

Voor de services van Pradium Vastgoed betaald u € 2500,- exclusief BTW. Nieuwe klanten kunnen gebruik maken van onze services na een aanbetaling van € 250 exclusief BTW. Wanneer u in de tussentijd zelf een woning vindt kunnen wij nog steeds onze andere diensten aanbieden (dit is verplicht). Natuurlijk kijken wij alleen naar huizen waarvan wij weten dat u ze interessant vindt! Als er een vergoeding voor de diensten van een andere organisatie betaald dient te worden is dit inbegrepen bij de prijs voor onze diensten. U krijgt daarom altijd de beste deal met de service van Pradium Vastgoed!

Meer weten? Neem dan contact met ons op.