Wie we zijn

Pradium Vastgoed, de NVM makelaar van regio Eindhoven. Wij zetten ons altijd 100% in als makelaar in Eindhoven en omgeving. Wij hebben als service makelaar kennis van de lokale woningmarkt en vinden altijd een geschikte woning voor jou!

Het NVM kantoor Pradium is in 2020 opgericht door Jorn van Mol.

Onze gedachten?

Wij bewegen mee met de veranderende markt en luisteren goed naar de behoeftes en de wensen van onze opdrachtgevers. Wij denken niet in belemmeringen, maar juist in mogelijkheden.

Iedere opdracht is een nieuwe uitdaging en iedere dag biedt nieuwe kansen. Tel daarbij onze jarenlange kennis binnen de regio Eindhoven bij op, waardoor we een enorm netwerk hebben opgebouwd. Op deze manier bewijzen wij elke keer weer dat wij de makelaar van NU zijn en de meeste kansen bieden om je huis op de juiste wijze te verkopen.

Geen confectie, maar maatwerk!

Wij leveren uitstekende service. Wij helpen je niet alleen met het goede resultaat, maar we ondersteunen je ook bij het maken van de beste keuzes op het gebied van energie, telecom, verhuizing, duurzaamheid, financiering, vakmannen en personaliseren van je woning. Met als doel niet alleen relevant te zijn tijdens het aankopen of verkopen van een woning, maar om zodoende een langdurige relatie met je op te bouwen.

Meer weten? Bel gerust met ons voor een vrijblijvende afspraak 040 – 30 39 112