Woning

Boschdijk 239A – Eindhoven

Verkocht
€ 250.000,- k.k.
  • Postcode: 5612 HC
  • Bouwjaar: 1980
  • Aantal kamers: 3
  • Energieklasse: B
  • Woonoppervlakte: 62 m2
Delen:

Omschrijving

Boschdijk 239-a, Eindhoven

Ben jij op zoek naar een keurig appartement waar je zo in kunt trekken? Dan is deze woning aan de Boschdijk 239-a absoluut iets voor jou! Het is onder andere voorzien van twee slaapkamers, ruime living, balkon en veel lichtinval, wat het een fijn appartement maakt om te wonen.

Als je hier woont heb je echt alles binnen handbereik. Het is namelijk gelegen op een centrale locatie waar winkels, supermarkten, eetgelegenheden en sportaccommodaties op loopafstand te bereiken zijn. Ook de bereikbaarheid is goed te noemen. Er is een goede aansluiting richting de snelwegen en ook het openbaar vervoer is dichtbij.

Indeling
Appartement
Het appartement is te bereiken via een algemene entree met intercomsysteem. Bij binnenkomst in de hal valt al direct op dat het om een keurig onderhouden woning gaat. Via de lange hal kun je naar de twee slaapkamers, apart toilet, badkamer en de living.

Het woongedeelte is een fijne open ruimte met veel lichtinval en een brede schuifpui die toegang geeft tot het balkon. Hier vind je dan ook genoeg ruimte voor een woonkamer, eetkamer en open keuken. De open keuken is voorzien van een hoge bar en simpel keukenblok met 4-pits gasfornuis, afzuigkap, witte keukenkasten en houten werkblad. Tevens is hier genoeg plek voor het plaatsen van een oven, magnetron of grote koelkast.

Ook de badkamer is keurig en neutraal ingericht met zwarte en beige tegels. Hier ben je van alle gemakken voorzien met douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte op de gang en is voorzien van dezelfde betegeling, toilet en wastafel.

De grootste slaapkamer is circa 13,4 en heeft een grote raampartij, wat het een ideale masterbedroom maakt. De andere kamer is iets kleiner en daardoor ideaal in te richten als (kinder)slaapkamer, thuiskantoor, inloopkast of iets anders. Aan jou de keuze!

Bijzonderheden
– Keurig, instapklaar appartement
– Centrale locatie
– Alle voorzieningen nabij
– Openbaar vervoer en uitvalswegen snel te bereiken
– Veel lichtinval
– Twee slaapkamers
– Berging in de onderbouw

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met het team van Leukhuisje voor het plannen van een bezichtiging 040-3039112

Locatie

NIEUWSGIERIG?

Plan een bezichtiging

MM slash DD slash JJJJ
Privacyverklaring(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Verkocht
€ 250.000,- k.k.
  • Postcode: 5612 HC
  • Bouwjaar: 1980
  • Aantal kamers: 3
  • Energieklasse: B
  • Woonoppervlakte: 62 m2
Delen: