Vastgoedbeheerder nodig?

Wilt u volledig ontzorgd worden? Maak Pradium Vastgoed uw vastgoedbeheerpartner! Pradium is een proactieve en eigentijdse vastgoedbeheerder die meedenkt, adviseert en bewaakt. Wij bieden: financieel-administratief en technisch beheer. Alle huurstromen lopen via een derdengeldrekening. Hierdoor zijn huurstromen altijd gewaarborgd. De borg wordt altijd naar u doorgestort. Daarnaast heeft u binnen Pradium altijd een vast contactpersoon. Pradium Vastgoed is de verhuurmakelaar waar u op kunt bouwen.

Financieel-administratief beheer

Financieel vastgoedbeheer omvat alle financiële zaken rondom het beheer van onroerend goed. Denk hierbij aan het incasseren van de huur en het bewaken van betalingen en achterstanden.

Technisch beheer

Bij technisch vastgoedbeheer zorgen wij voor het oplossen van kleine technische problemen via onze eigen technische dienst. Sluit u een beheercontract bij Pradium af? Dat betekent dat wij altijd bereikbaar zijn!


Slim verhuren kan al in 3 stappen: bemiddelen, beheren, bewaken.

Bemiddelen

Pradium is dé verhuurmakelaar van Nederland voor de beste bemiddeling. Wij maken uw verhuurobject tot in de puntjes klaar voor verhuur, speuren naar betrouwbare huurders, nemen foto’s, stellen standaard een inspectierapport op, zorgen voor een waterdicht contract en zorgen voor de juiste marketing, zodat we uw woning in twee weken verhuren. Meer weten? Lees snel verder.

Beheren

Wilt u echt volledig zorgeloos verhuren? Maak ons uw vastgoedbeheerpartner. Dan ontzorgen wij u volkomen op financieel-administratief vlak en op technisch gebied. Wij zijn uw vastgoedmakelaar en zorgen dat u het maximale uit verhuren haalt.

Bewaken

Voor deze laatste stap hoeft u als verhuurder niets te doen, maar is belangrijk voor ons als eigentijdse en proactieve bemiddelaar en beheerder. Wij denken mee, wij adviseren en heel belangrijk: bewaken de staat van het object en bewaken het verhuurproces in alle opzichten.

Meer weten? Maak dan nu een afspraak met het Pradium Vastgoedbeheer team.