Woning

Wijnpeerstraat 77 – Eindhoven

Verkocht
€ 200.000,- k.k.
  • Postcode: 5632 MG
  • Bouwjaar: 1966
  • Aantal kamers: 2
  • Energieklasse: E
  • Woonoppervlakte: 55 m2
Delen:

Omschrijving

Wijnpeerstraat 77 in Eindhoven

Starters opgelet! Met de Wijnpeerstraat 77 in Eindhoven kunnen we weer een mooie woonkans bieden; een keurig onderhouden 2-kamer appartement vol licht! Je profiteert hier van een fijne woonkamer, gesloten keuken, eenvoudige badkamer, lichte slaapkamer met inbouwkast en een breed balkon van ca. 7m2 waar je de laatste zonnestralen van de dag nog mee kunt pakken.

Ook qua locatie zit je hier goed; er zijn diverse voorzieningen aanwezig in het ondergelegen winkelcentrum, en de forens vindt diverse uitvalswegen nabij.

Wordt dit het appartement waar jij ja op gaat zeggen? Neem dan gauw contact op met onze makelaars!

Begane grond
Binnenkomst in de centrale entree, waar je de brievenbussen en bellen vindt. Vanuit hier vind je ook toegang tot de eigen berging, waar je met gemak de fietsen of seizoensspullen kunt stallen. Via het trappenhuis of de lift bereik je de vijfde verdieping, waar het appartement is gelegen.

Vijfde verdieping
Je stapt het appartement binnen in de entree, waar ook de meterkast is geplaatst. Vanuit hier loop je een tussenhal binnen, die toegang verleent tot alle aanwezige vertrekken. Ook is hier een handige inbouwkast, waar je de jassen en schoenen al snel een plekje geeft.

Via een open verbinding loop je de woonkamer in. Hier is een knusse doch gezellige thuiskomst gecreëerd, mede dankzij het vrijwel wandbrede raam met deur naar het balkon. De afwerking is netjes, met een grey wash laminaatvloer, witte wanden en een kleurrijk accent. Hoe deel jij het in?

Terug via de hal tref je de onlangs gerenoveerde moderne badkamer; er is een wastafel en douchehoek aanwezig. Bovendien is het toilet met fonteintje in een separate ruimte geplaatst, tegenover de badkamer. Ideaal!

Aan de achterzijde van het appartement is de gesloten keuken gelegen. Hier vind je een nette wandopstelling, compleet met veel kasten en lades. Zo heb je meer dan voldoende ruimte voor het opbergen van het keukengerei en de wekelijkse boodschappen. Er is gekozen voor een lichte afwerking, wat samen met de lichte betegeling én het grote keukenraam zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Met een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en diverse losse apparatuur maak je hier de lekkerste gerechten klaar!

Grenzend aan de keuken vind je de slaapkamer. Deze is van prima formaat, en komt met een praktische inbouwkast waar jouw garderobe netjes uitgestald kan worden. Er is gekozen voor een neutrale afwerking met witte wanden en plafond.

Balkon
Genieten van de avondzon wordt je hier makkelijk gemaakt; je profiteert namelijk van een breed balkon van ca. 7m2 met een gunstige ligging op het westen. Met een luie stoel, een koud drankje en jouw favoriete gezelschap is het hier goed vertoeven! Het uitzicht over de wijk is de kers op de taart.

Locatie
Het appartement is gelegen in Eindhoven-Noord, in de directe nabijheid van de uitvalswegen naar de A58, A50 en de A2. De forens kan tevens de auto gemakkelijk kwijt; er is voldoende vrije parkeerruimte op het terrein voor het appartementencomplex. Verder woon je op loopafstand van het Winkelcentrum Vaartbroek, groenvoorzieningen en sportaccommodaties.

Bijzonderheden:
• Instap klaar 2-kamer hoek-appartement gelegen op de 1e verdieping nabij het centrum van Eindhoven en alle denkbare voorzieningen.
• Voldoende parkeergelegenheid op naastgelegen parkeerterrein.
• Nieuwe kunststof kozijnen in de slaapkamer en keuken.
• Nieuwe kunststof voordeur.
• Onlangs gerenoveerde badkamer.
• Het appartement is in 2018 binnen geheel voorzien van nieuw schilderwerk.
• Het appartement is voorzien van een zonnig gelegen balkon op het westen.

BELANGRIJKE INFORMATIE De VVE is bezig met het verduurzamen van het complex. Daarvoor zijn reeds diverse onderzoeken en haalbaarheidsstudies uitgevoerd. Indien de VVE besluit het complex te upgraden en te verduurzamen, zal de maandelijkse bijdrage aan de VVE verhoogd worden. In welke mate dat zal zijn is nog niet bekend, maar een koper dient daar rekening mee te houden. VOOR MEER INFORMATIE VERWIJZEN WE NAAR DE VVE NOTULEN 30 NOVEMBER 2021*

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Nieuwsgierig geworden? Voor het plannen van een bezichtigingen kunt u contact opnemen met het team van Leukhuisje.nl 040-3039112.

Locatie

NIEUWSGIERIG?

Plan een bezichtiging

MM slash DD slash JJJJ
Privacyverklaring(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Verkocht
€ 200.000,- k.k.
  • Postcode: 5632 MG
  • Bouwjaar: 1966
  • Aantal kamers: 2
  • Energieklasse: E
  • Woonoppervlakte: 55 m2
Delen: